O meni

Bok svima!

Ja sam Darko Kontin i autor sam bloga Darkova Web Kuharica – web odredišta gdje s ostalim zaljubljenicima u kuhanje i hranu želim podijeliti svoje kuharske početke i gurmanske avanture.

Darko Kontin s Darkove Web KuharicePrije nekoliko godina i prije pokretanja bloga poželio sam isprobati što je više moguće jela raznih svjetskih kuhinja, nama nesvakidašnjih kombinacija namirnica i načina njihove pripreme, ali i kvalitetnije se upoznati s tradicionalnom hrvatskom kuhinjom i jelima iz regije.

Kako je malo vjerojatno da ću imati priliku to sve postići putovanjima po svijetu odlučio sam svijet dovesti k sebi, i to na tanjur :).

Blog je pokrenut 2014 godine na nagovor prijateljice Petre i to s ciljem da recepte za neka nama nova jela koja sam tada objavljivao samo putem društvenih mreža ne provlačim više kroz komentare ili privatne poruke već da ih stavim na jedno centralizirano mjesto na webu koje će nam uvijek biti dostupno.

Par dana kasnije prva verzija bloga bila je online :).

Iako je uživanje u kuhanju i isprobavanju raznih jela ostalo jednako kao i prvog dana, s vremenom i kroz pozitivan utjecaj mnogih dragih food blogera promijenio sam viziju blog.

Danas mi je želja putem bloga popularizirati i promovirati kuhanja kod kuće i doma pripremljena jela, dok je sekundarni cilj pokazati kako je kuhanje jednostavna i vremenski nezahtjevna aktivnost kojom bi se trebao i može baviti svatko.

Iako nisam profesionalni kuhar (ne smatram se čak niti amaterskim kuharom) nadam se da ću uspjeti u ostvarenju tog cilja tako da otvoreno i bez zadrške podijelim sa svima vama sve što znam ili ću naučiti o kuhanju u procesu isprobavanja novih jela.

Zbog toga garantiram da je svaki recept dostupan na ovom blogu, bez obzira da li je rađen po nečijem receptu ili se radi o autorskom jelu, osobni autorski rad.

To znači da sam svaki recept ili jelo osobno pripremio, testirao/isprobao/kušao i fotografirao te da ako točno pratite upute možete bez problema i sami dobiti jednako tj. čak i bolje jelo (izgledom i okusom) od prikazanog.

Računam na vašu pomoć na tom putu kroz komentare, prijedloge recepata, konstruktivne kritike ali i naravno isprobavanje jela ;).

Nadam se da ćete s ove web stranice otići malo gladniji nego što ste bili po dolasku, i da ćete pronaći barem jednu novu ideju za jelo koje ćete ubrzo i pripremiti.


Ako želite stupiti u kontakt sa mnom to možete učiniti putem društvenih mreža, emaila darko(at)kontin.info ili preko kontakt forme ovdje: Link na kontakt

O meni was last modified: by