Blog

Newsletter s receptima, a drugi s objavama s bloga

Sve manje slobodnog vremena potaknulo me je da najdraže blogove i web stranice češće počnem pratiti preko email biltena (ja ću ipak koristiti stranu riječ newsletter) nego preko društvenih mreža i RSS feedova. A evo i zašto … 

Prednosti email newslettera

Email uvijek moram provjeravati. Zbog toga mi je puno zgodnije nove informacije primati i pratiti u inboxu nego ručno pretraživati web stranice ili društvene mreže za novim sadržajima. A i obavijesti se lako mogu ostaviti za neko kasnije čitanje ako im se odmah ne mogu posvetiti :).

Drugi razlog je način na koji algoritmi društvenih mreža određuju koje objave ću vidjeti, a koje ne. Zbog toga se često događa da vidim svaku drugu ili treću objavu neke stranice zbog čega znam propustiti zanimljive tekstove/recepte.

Uz to većina tih stranica šalje periodične newsletter sažetke gdje netko drugi za mene odradi dodatnu selekciju najvažnijih i najzanimljivijih tema. I onda jednom tjedno ili mjesečno primim ručni ljudski probrane informacije u inbox i to kroz sažetak svih tema koje mogu puno brže proći nego bi to mogao na neki drugačiji način.

Kao što vidite uživam u svim prednostima tuđih newslettera, što me je podsjetilo kako istu mogućnost ne nudim svojim čitateljima. Zato sam odmah odlučio ispraviti tu nepravdu, i to duplo :).

Mjesečni sažetak najpopularnijih jela na DWK

Ako ne stignete redovno pratiti web, Facebook ili Instagram DWK ova newsletter lista će biti baš kao stvorena za vas.

Jednom mjesečno ću ručno proći sve objavljene recepte na DWK iz prethodnog mjeseca, a zatim ću od najpopularnijih jela sastaviti sažetak koji ću vam proslijediti u inbox.

Na ovaj način i kroz samo 12(!) emailova godišnje možete biti sigurni da nećete propustiti niti jedan jednostavan, ukusan i zanimljivi recept.

Na ovaj newsletter se možete prijaviti preko prijavnice u nastavku.

Novi recepti na DWK newsletter
Food blog(er) blog

Dio DWK koji je od redizajna stranice bio neopravdano zapostavljen je Blog.

Ideja iza bloga je bila da ovdje objavljujem sve tekstove koji su vezani za DWK ali nisu recepti jela.

Možete očekivati sve, od raznih recenzija proizvoda do izvještaja s raznih događanja i putovanja. A moguće je da će tu ponekad zalutati i tekstovi o food bloganju u Hrvatskoj i regiji :).

Najbolji način da saznate kada je na blogu nešto novo objavljeno je upravo preko prijave na newsletter u nastavku (ili povremenim ručnim otvaranjem i provjerom bloga, ali tko danas više ima vremena za takve radnje 🙂 ).

I ovaj, kao i prvi newsletter, ne očekujte češće od jednom mjesečno u vašem inboxu. A moguće je da će stizati još i rjeđe :).

Newsletter o food bloganju
Privatnost podataka

Za slanje newslettera koristim provjerenu online platformu MailChimp koja sa mnom brine o sigurnosti i privatnosti vaših podataka. Vaši kontakt podaci se neće prodavati, prosljeđivati drugim tvrtkama ili osobama, niti na bilo koji drugi način zloupotrijebiti.

Ako iz bilo kojeg razloga odlučite da više ne želite primati newslettere u svakom trenutku i bez objašnjenja se možete odjaviti s bilo koje liste.

Newsletter s receptima, a drugi s objavama s bloga was last modified: by

Nema komentara

Ostavi odgovor