staklena peka

Meso ispod staklene peke

 • 110 min
 • 3 sastojka
75%

Sastojci

 • Meso po želji
 • Povrće po želji
 • Začini po želji

Ovo ljeto sam na Instagram profilu Renate Bakovic vidio nešto toliko predivno da sam joj se istog momenta odlučio javiti i zatražiti više informacija kao i neki kontakt gdje to mogu nabaviti.

Radi se naravno o staklenoj peki!

Preko ljeta često koristim razne vrste peka, te je priprema mesa ali i hobotnica ispod njih nešto što jako volim. Zato ne čudi da kada sam vidio da postoji staklena verzija da sam odmah poludio za njom i da me ideja da vidim kako se meso peče ispod peke posebno zainteresirala.

Kada sam je napokon uspio nabaviti i isprobati pala je odluka da njezinu recenziju uz par savjeta za pripremu ukusne peke podijelim na portalu Volim Meso.

Tamo možete vidjeti više fotografija ove staklene ljepotice, ali možete pročitati i par savjeta za njezinu upotrebu.

Svakako bacite pogled na link u nastavku: http://www.volim-meso.hr/drugacija-peka-meso-ispod-staklenog-zvona/


staklena peka

Meso ispod staklene peke was last modified: by

Isprintaj recept

6 komentara

  • Domagoj, molim te ako ti nije problem javiti mi se preko kontakt forme, pa da ti pošaljem kontakt za peku. Da ovdje ne objavljujem javno informacije o čovjeku 🙂

 1. Pozdrav,
  Zainteresiran sam za staklenu peku. Pa ako bi mogao dobiti neke povratne informacije.
  Hvala unaprijed

  • Pozdrav Ivica… prošlo je već dosta godina od kada sam peku nabavio u jednom manjem dućanu u Zadru kojem sam nažalost i ime zaboravio. Ali vjerujem da će Google biti od veće pomoći ako upišete staklenu peku. Ako ih netko još prodaje u Hrvatskoj tako ćete je najbrže naći. Mislim da mi je netko prije koju godinu rekao da ima jedan gospodin u Istri koji ih proizvodi.

Ostavi odgovor