Slani i pikant korneti punjeni s mljevenom svinjetinom

Ljeto je i svi lude za sladoledima. Nisam niti ja iznimka, samo što je moja vizija savršenog ljetnog korneta nešto malo drugačija, malo mesnatija :).

Što kažete na slani kornet začinjen origanom i bosiljkom, punjen povrćem i chili mljevenom svinjetinom? A kao “šlag” na kraju preko svega ide rastopljeni sir i zapečena salama s crvenom paprikom.

Izgled jela će skoro sigurno zbuniti sve prisutne, ali jednom kada shvate što je pred njima i nakon što probaju ove kornete svi će biti i više nego zadovoljni što se ipak ne radi o pravom sladoledu.

Ako imate ekipu koja voli meso kao što je ja imam na Volim Meso stranicama obavezno im morate napraviti ove mesne kornete.

Potrebne namirnice, recept i cijeli postupak kroz fotografije možete pogledati ovdje: http://www.volim-meso.hr/slani-korneti-s-pikantnim-mesnim-punjenjem/

Slani kornet punjen mljevenim mesom 12 Slani kornet punjen mljevenim mesom 16

 

Kako je vama ispalo?

Insta_Grammica je prva napravila ove mesne kornete i slanjem njezine verzije otvorila vašu sekciju na ovom receptu. Moram priznati da joj je oblik korneta savršeno pogođen i pohvale na tome! Sliku pogledajte u nastavku.

slani korneti punjeni mljevenim mesom

Slani i pikant korneti punjeni s mljevenom svinjetinom was last modified: by

Isprintaj recept

Nema komentara

Ostavi odgovor